Search…

Grau

 

Tietoa Grausta

 

Tavoitteemme

 

HOKAMIX 30:n edelläkävijäksi perustettu perheyritys tarjoaa sekä laadukkaita ravitsemuksellisia lisäravinteita, välipaloja, hoitotuotteita ja tarvikkeita, että palveluja terveystietoisille ja laatutietoisille eläinten ystäville ympäri maailman. Arvomaailmamme ovat yhteistyön perusta. Toimintamme on ennakoivaa, ratkaisukeskeistä ja vastuullista. Olemme motivoituneita, joukkuepelaajia, kunnioittavia ja uskollisia. Pitkän aikavälin tavarantoimittajamme ja yhteistyökumppanimme jakavat arvomme ja laatustandardimme.

 

Tarina

Yrityksen ”menestystarina” perustuu omaan positiiviseen kokemukseenmme siitä, että käytämme ainutlaatuista yrttien Hokamix30 terapeuttista seosta eurasianmarjan narttu nimeltä Mike. Se oli alku. Herra ja rouva Grau Seniors saivat erinomaisen tuloksen koiransa kanssa Hokamix30: lla. Eläin kärsi dysplasiasta vaikeassa muodossa eikä voinut liikkua käytännössä. Perinteinen lääketiede ei enää voinut auttaa. Se oli Graun perheen ja Cornelis Kreske Senior Mikein henkilökohtaisen yhteyden ansiosta, että hän sai mahdollisuutensa. Hokamix30 palasi koiran normaaliin elämään!

 

Arvomme ovat:

 

Rehellisyys

Sanomme rehellisesti, mitä voimme ja mitä emme voi tehdä. Emme lupaa asiota, joita emme voi näyttää todeksi. Liiketoimintapolitiikkaamme luonnehtii suuri avoimuuden taso.

 

Asiakastyytyväisyys

Tunnemme asiakkaidemme myyntikanavista ja ylitämme heidän odotuksensa omistautumisella ja intohimolla.

 

Luotettavuus

Toimitamme sen, mitä lupaamme. Jatkuva kehitysprosessi on osana päivittäistä liiketoimintaamme.

 

Tuotteemme valmistetaan Saksassa.Kysynnän kasvun seurauksena tällä hetkellä tarjolla oleva tuotevalikoima on kasvanut valtavasti. Meillä on laaja valikoima erilaisia ​​kasviperäisiä seoksia myös muille eläinlajeille, luonnollisia lisiä ruokintaan lihan lisäksi ja tehokkaita ravintolisiä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja tarjoamme kattavaa neuvontaa asiantuntemuksemme perusteella. Tiimimme koostuu koulutetuista asiantuntijoista, jotka auttavat mielellään tuotteidemme kanssa.

 

HOKAMIX perustuu positiivisiin vaikutuksiin, joita useilla kasveista on keholle. Viime vuosisadan loppupuolella Mr. Kroeske Sr tutustui yrtteihin ja fytoterapiaan (kasvilääkintään) ja huomasi, että yrtit:

– sisältävät vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita, jotka voivat imeytyä nopeasti;

– toimiva katalysaattorina ravintoaineiden imeytymiselle elintarvikkeista;

 – stimuloivat erilaisia ​​elimiä ja kudoksia, jolloin ne toimivat tehokkaammin.

HOKAMIx sisältää yrttejä, jotka optimoivat ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa, edistävät verenkiertoa ja parantavat koirasi elinten suorituskykyä. HOKAMIX parantaa munuaisten, maksan ja suoliston toimintaa kehon puhdistuksessa. Ravintoaineet imeytyvät ja metaboloituvat arvokkaissa rakennusmateriaaleissa. Vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita käytetään optimaalisesti ja täydennetään.

 

 

Kroesken perheyhtiö (Jan Kroeske, HOKAMIX 30 keksijän ja nykyisen toimitusjohtajan poika ) ja Grau GmbH (tytär Gerti Grau nykypäivän toimitusjohtajana) jatkavat menestyksekkäästi yhteistyötä. HOKAMIX 30 -kasviseokselle on kehitetty uusia, erilaisia annostelutapoja. Vuosien mittaan tabletit, välipalat ja herkut ovat mahdollistaneet maukkaan ratkaisun tarjoamisen lähes kaikille koirille.

Kasviperäisten seosten menestys pohjautuu koirien ja kissojen yhä useammin esiintyvien ravitsemusongelmien ratkaisemiseen. Muita ongelmanratkaisutuotteita on kehitetty Grau- ja HOKAMIX-tuoteperheen jatkoksi viime vuosina. Toiveita luonnollisille täysravintolisille, hypoallergeenisille tuotteille, vanhuuden tuomien ongelmien helpottamiseen tarkoitetuille tuotteille, kuten nivelkipu tai aineenvaihduntaongelmat tuli asiakaskunnalta yhä kasvavissa määrin. Tietysti myös meidän ravitsemusasiantuntijat reagoivat asiakkaiden toiveisiin! Ja niinpä tänään löydät hienostuneen valikoiman tuotteita, joihin useat sukupolvet koiria ja koiranomistajia luottavat.

Tavoitteena on myös tulevaisuudessa, kuten viimeisten 30 vuoden aikana, että asiakkaat löytävät uudestaan ​​ja uudestaan ​​hyödyllisiä tuotteita heidän tarpeisiinsa.